Систем за мерење на количина на отпадна вода

Развој на систем за мерење на количина на отпадна вода на отворен канал со “Cipoletii” каскада и ултрасоничен сензор за мерење на нивото на вода во каналот поставен на 30cm пред каскадата, PLC контролер и екран на допир поставени во оддалечен објект

Систем за третман на вода “Нефрологија” Клинички центар Скопје

Развој на систем за третман на вода за дијализа кој се состои од PLC контролер Twido, екран на допир, сензори за мерење на температурата и притисокот во цефководот и резервоарот за вода, сонда за мерење електро-спроводливост и фреквентен регулатор за одржување на зададен притисок во системот

Пумпна станица Скендерај, Водовод Митровица, Косово

Дизајн, развој, изведба и програмирање на SCADA систем за пумпна станица за снабдување со вода за населено место. Системот се состои од 200kW i 400kW пумпи, софтстартери, транформатор, енергетски развод, автоматизација, SCADA систем…

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!